Αρχείο για Μαρτίου, 2020

Καθαριότητα κτηρίου και επησκευη

Καλησπέρα σας στη οδό Λαρίσης με Πιπίνου.γωνια. Βρησκετε μια παλιά αποθήκη. Από εκεί. Βγενουν πολλά ποντίκια εκτός αυτού γηνετε είσοδος τοξικομανών η σκεπή της αποθήκη είναι φτιαγμένη. Από λαμαρίνες. Αρκετές. Έχουν. Εξφενδενοστη στο δρόμο Λαρίσης που είναι κεντρικος δρόμο. Και. Θα προκληθη. Ατύχημα αν δεν ληφθούν κάποια μέτρα για το κτήριο αυτό κάποια τούβλα φεύγουν. [...]

Καμένη λάμπα

Καμένη λάμπα σε στύλο της Δεή στην οδό Τσιτσιλιάνου με Γαλλίας

ΦΩΤΑ ΠΑΡΚΟΥ

Εκτός απο την καμμένη λάμπα και όλα τα φωτιστικά του πάρκου γωνία Σπ,Σπυρίδη-Ρήγα Φερραίου δέν ανάβουν. Ισως η βλάβη συνδέεται και με το τελευταίο εναέριο φωτιστικό της Σπ.Σπυρίδη. Ευχαριστώ.

ΚΑΜΜΕΝΗ ΛΑΜΠΑ

Σχετικά με το αιτημά μας #314491 εγώ βιάστηκα να σας στείλω ευχαριστήριο μόλις πέρασε το αυτοκίνητο του Δήμου και κοίταξε το φωτιστικό το πρωί της 26/3/20. Τελικά το φωτιστικό το βράδυ της 26/3/20 δεν άναψε δεν λειτουργεί.. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΛΑΠΤΗΡΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Ο λαμπτήρας φωτισμού επί της Κλεάρχου δεν λειτουργεί εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα στις 10 ημέρες λειτουργεί μόνο την 1, με αποτέλεσμα ο δρόμος να μην φωτίζεται καθόλου και να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών σας σε αίτημα μας για αντικατάσταση λάμπας Δημοτικού φωτισμού. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Πάγωσαν οι εργασίες

Στο πάρκο Περραιβού και Λ.Βύρωνος οι εργασίες κατασκευής της νέας παιδικής χαράς ΈΧΟΥΝ ΠΑΓΏΣΕΙ εδώ και καιρό. Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα

Αδέσποτα

Στην περιοχή αμέσως μετά το ξύλινο γεφυράκι του κραυσιδωνα υπάρχουν πάρα πολλά αδέσποτα ζώα τα όποια μας επιτίθεται και πρέπει να μαζευτούν άμεσα και οπωσδήποτε.

Αδέσποτα

Στην περιοχή αμέσως μετά το ξύλινο γεφυράκι του κραυσιδωνα υπάρχουν πάρα πολλά αδέσποτα ζώα τα όποια μας επιτίθεται και πρέπει να μαζευτούν άμεσα και οπωσδήποτε.

ΜΑΖΕΜΑ ΚΟΡΜΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Στην οδό Επτά Πλατανίων 6 υπάρχει σπασμένος κορμός δέντρου στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα και να το κλείσει και να εμποδίζει τη διάβαση πεζών. Παρακαλώ για την αποκομιδή του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.