Παρκο ελικοδρομιο

Είμαι δημοτης Νέας Ιωνίας και θλίβομαι καθώς διαπιστώνω την εγκατάλειψη στο πάρκο του ελικοδρομιου. Διερχομαι σχεδον καθημερινά και σε διάφορες ώρες της ημέρας από το παλε ποτέ καμάρι της Νέας Ιωνίας, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα των Βαλκανίων και αυτό που αντικριζω είναι πλήρης εγκατάλειψη. Τα χόρτα έχουν φτάσει σε υψη ζούγκλας, ο φωτισμός είναι ανυπαρκτος (την νυχτα το σκέφτεσαι πολυ για να το διασχίσεις ) και δεν υπάρχει σε όλη αυτή την έκταση μια παιδική χαρά. Καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και για τον Δήμο μας , αλλά οι μικρό επεμβάσεις στους παραπάνω τομείς νομίζω ότι μπορούν να γίνουν .
Επίσης χορτοκοψη χρειάζεται και στην συνοικία Ξηροκάμπου.

Με εκτιμηση.

Ένα Σχόλιο στο "Παρκο ελικοδρομιο"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Ελένη Τατάκου λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “πάρκο Ελικοδρόμιο”, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 24/04/2017. Την ίδια ημέρα με τα Δ.Υ. 2953/2017, 2954/2017 και 2955/2017 έγγραφά μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Πρασίνου, στο Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού και στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Ελένη Τατάκου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>