άδειασμα κάδων

Καλημέρα,
στο επισυναπτόμενο αρχείο υπάρχουν 3 φωτογραφίες που απεικονίζουν την κατάσταση σε κάδους και δρόμο μετά την παρέλευση απορριμματοφόρου για την αποκομιδή σκουπιδιών 20/04/2017, 07:30 στην συμβολή των οδών Φιλίππου Ιωάννου – Ρήγα Φεραίου. Επανειλημμένα κατά την διαδικασία αδειάσματος των κάδων χύνονται ζουμιά, η περιοχή μυρίζει άσχημα και ο δρόμος (Ρήγα Φεραίου) βρωμίζει με μόνιμα αποτυπώματα σκουπιδιών. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σκουπίδια με ρευστό περιεχόμενο στους κάδους αλλά δυστυχώς αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα/ καθημερινότητα. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας. Προτάσεις:
*έλεγχος αν κάποιος κάδος είναι τρύπιος (νομίζω ο ένας πράσινος χρειάζεται άμεση αντικατάσταση),
*έλεγχος διαδικασίας αδειάσματος αν κάτι δεν γίνεται σωστά,
*έλεγχος δυνατότητας καθαρισμού/ πλυσίματος του δρόμου και της περιοχής άμεσα μετά το άδειασμα των κάδων,
*συστάσεις στο προσωπικό για έλεγχο/ καταγραφή/ αναφορά παρόμοιων προβλημάτων και για κλείσιμο των καπακιών των κάδων μετά από κάθε άδειασμα (ο μπλε αφήνεται μονίμως ανοιχτός).

2 Σχόλια στο "άδειασμα κάδων"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Ελένη Τατάκου λέει:

  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «άδειασμα κάδων», σας ενημερώνουμε ότι στις 17/05/2017. Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας απέστειλε την κάτωθι απάντηση: “Εχει ενημερωθεί το πλήρωμα να είναι πιο προσεκτικό στην αποκομιδή. Αυτή την εβδομάδα θα αποκατασταθεί και το πρόβλημα που είχε το απορριμματοφόρο. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας”.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Ελένη Τατάκου.

 2. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Ελένη Τατάκου λέει:

  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «άδειασμα κάδων», σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 24/04/2017. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 2951/2017 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Ελένη Τατάκου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>