Απομάκρυνση κάδου απορριμμάτων

Η οικία μου είναι στο Διμήνι, Φρίξου 17.
Συχνό και επαναλαμβανόμενο ενοχλητικό φαινόμενο αποτελεί η ρίψη απορριμμάτων (κλαδιών, παλαιών στρωμάτων και όλων των ειδών οικιακών σκουπιδιών) έξω από τον κάδο απορριμμάτων του δήμου που βρίσκεται έξω από την οικία μου, από συγκεκριμένους γείτονες, δημιουργώντας εικόνα μιας ‘’μικρής χωματερής’’.
(Θα μπορούσα ως αποδεικτικό να επισυνάψω αρκετές φωτογραφίες που διαθέτω στο αρχείο μου, αλλά η συγκεκριμένη ηλεκτρονική εφαρμογή του δήμου δεν μου δίνει αυτή τη δυνατότητα.)
Τα συγκεκριμένα άτομα για να δικαιολογήσουν την έλλειψη παιδείας τους προφασίζονται γελοίες δικαιολογίες του τύπου ‘’από παλιά εδώ αφήναμε τα σκουπίδια μας’’.
Σε ερώτησή μου αν θα τους άρεσε αυτό το φαινόμενο να εμφανίζεται έξω από τη δική τους οικία δεν δίνουν απάντηση.
Προκειμένου λοιπόν να διευθετηθεί το θέμα εξωδικαστικά, αιτούμαι:
α. Την απομάκρυνση του κάδου απορριμμάτων του δήμου από την παρούσα θέση.
β. Την τοποθέτηση πινακίδας που να απαγορεύει την τοποθέτηση κάθε είδους απορριμμάτων στο συγκεκριμένο σημείο.

2 Σχόλια στο "Απομάκρυνση κάδου απορριμμάτων"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Ελένη Τατάκου λέει:

  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “απομάκρυνση κάδου απορριμμάτων”, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε από το Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας την κάτωθι απάντηση: “ Το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την υπηρεσία μας και μετά από αυτοψία, έκρινε ότι, δεν μπορεί να απομακρυνθεί ο κάδος, διότι εξυπηρετεί πολλούς δημότες”.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Ελένη Τατάκου.

 2. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Ελένη Τατάκου λέει:

  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “απομάκρυνση κάδου απορριμμάτων”, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 19/06/2017. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 64357/2017 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Ελένη Τατάκου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>