ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Μένω στη Ν.Δημητριάδα κοντά στο κέντρο αποκατάστασης Κένταυρος,σε μία γειτονιά όπου κινούνται συμπολίτες μας μεταξύ των οποίων ορισμένοι μεγάλης ηλικίας ή με προβλήματα υγείας.
Δυστυχώς το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλών είναι οξύ. Δεν έχω ακούσει για σκύλο να δαγκώνει κάποιον, όμως την προηγούμενη εβδομάδα σκύλος έριξε ποδηλάτη ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια. Θα μπορούσε όμως, όπως καταλαβαίνεται να έχει τραυματιστεί πολύ πιο σοβαρά. Επίσης έχω ακούσει ότι έχει γίνει καταγγελία παλαιότερα για το ίδιο θέμα.
Σε όλα αυτά θα ήθελα να προσθέσω ότι μεταξύ αυτών των ζώων υπάρχουν και δύο θυλυκά εκ των οποίων το ένα εγκυμωνεί. Εάν δεν γίνει κάτι άμεσα τότε τα οχτώ σκυλιά που υπάρχουν στη γειτονιά θα γίνουν πολύ περισσότερα.
Σας γράφω γιατί φοβάμαι ότι εάν δημιουργηθεί μια μεγάλη αγέλη θα υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα όλων μας.
Επειδή είναι καλύτερα να προλαμβάνουμε σας καλώ να εξετάσετε για την ορθοτητα του αιτήματός μου.

Ένα Σχόλιο στο "ΑΔΕΣΠΟΤΑ"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η Ελένη Τατάκου λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “αδέσποτα”, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 13/10/2017. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 97986/2017 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στην Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Ελένη Τατάκου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>