ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΜΑΡΟ

Στο πάρκο του Οξυγόνου (Λ. Βύρωνος-Παγασών-Αναλήψεως) υπάρχει εδώ και πάνω από 1 χρόνο σπασμένο ένα κομμάτι μάρμαρου.Το κενό που δημιουργείται στο πεζοδρόμιο είναι επικίνδυνο για τα παιδιά που πηγαίνουν καθημερινά στο σχολείο (13ο Δημοστικό σχολείο) αλλά και γι’αυτά που παίζουν εκεί. Παρακαλώ να επισκευαστεί άμεσα γιατί εκτός της επικινδυνότητας είναι και εστία μόλυνσης καθώς έχουν σωρευτεί πολλά σκουπίδια στο κενό, ενώ έχω δει και γάτες να μπαινοβγαίνουν. Σχετικά αναρτώ και φωτογραφία ώστε να λάβετε υπόψιν το μέγεθος του προβλήματος.

Ένα Σχόλιο στο "ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΜΑΡΟ"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου – No 2159 με τίτλο αιτήματος “Σπασμένο μάρμαρο”., σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 02/11/2017. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 102037/2017 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Συντηρήσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Μίλτος Φωκίδης.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>