Απομακρυνση σκουπιδιων

Αφορά την χωματερή στην τοποθεσία Κακοσκάλι (Διμήνι). Δυστυχώς ως χωματερή μπορώ να την χαρακτηρίσω . Στο κοντινό παρελθόν τα σκουπίδια τα θάβατε!!! Εδώ και ένα χρόνο ούτε και αυτό γίνεται παρότι αποτελεί μια απαράδεκτη λύση.
Το σημείο αυτό επίσης αποτελεί καλώς ή κακώς ένα σημείο που διευκολύνει μια σημαντική μερίδα κατοίκων του Διμηνίου να εναποθέτουν τα πάσης φύσεως σκουπίδια που λογω του όγκου τους ή της κατάστασης τους (μπάζα, γεωργικά υπολείμματα κ.λ.π)δεν είναι εφικτό και ίσως πρέπον να εναποτίθενται στους κάδους.Eάν και εφόσον διατηρήσετε τον χώρο αυτό ως χώρο προσωρινής εναπόθεσης σκουπιδιών-μπαζών να δρομολογηθούν ενέργειες ως αποτέλεσμα σχεδιασμού να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ σε τακτά διαστήματα. Η λύσεις που μέχρι τώρα χρησιμοποιούνταν δηλαδή :
 Του θαψίματος ή
 Της καύσης των κλαδιών και ότι τέλος πάντων καιγόταν
είναι τουλάχιστον απαράδεκτες ενώ απεναντίας δημιουργούν προβλήματα περιβαλλοντικά, υγείας και …αισθητικής.

Ένα Σχόλιο στο "Απομακρυνση σκουπιδιων"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με αρ. 2162 με τίτλο αιτήματος “απομάκρυνση σκουπιδιών”, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 06/11/2017. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 102605/2017 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Μίλτος Φωκίδης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>