Έλλειψη κάδου απορριμάτων

Είμαι μόνιμος κάτοικος Αγριάς και θα ήθελα να κάνω έκκληση για την άμεση αποκατάσταση ενός κάδου απορριμάτων επί των οδών Αθανασίου Διάκου και Κανάρη στην περιοχή των ψυγείων Αγριάς. Προ πενταετίας υπήρχαν στο σημείο 2 κάδοι απορριμμάτων κανονικών διαστάσεων και ένας κάδος ανακύκλωσης οι οποίοι εξαφανίστηκαν σε ένα μόλις βράδυ και στη θέση τους βρέθηκε ένας κάδος που όπως αναγράφει είναι από τον πρώην Δήμο Αρτέμιδας και δεν πληροί τις διαστάσεις ενός κάδου που εξυπηρετεί 16 παρακαλώ οικίες που βρίσκονται στη γειτονιά μου.Ως εκ τούτου απαιτώ πλέον και δεν παρακαλώ για την προσκόμιση ενός ΕΠΙΠΛΕΟΝ κάδου κανονικών διαστάσεων όπως έχω δει σε πολλές γειτονιές της Αγριάς και του Βόλου οι οποίοι αναγράφουν χαρακτηριστικά Δήμος Βόλου 2017 ή ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ. 2017. Σας επισυνάπτω σχετικές εικόνες του κάδου της γειτονιάς μου αλλά και των καινούργιων κάδων που έχουν τοποθετηθεί επιμέρους σε άλλες γειτονιές της Αγριάς.

Ένα Σχόλιο στο "Έλλειψη κάδου απορριμάτων"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “ΈΛΛΕΙΨΗ ΚΑΔΟΥ ΑΠΟΡ/ΤΩΝ”, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας με αριθμό 2198 στις 07/12/2017. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 108970/2017 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
    Φώτου Κωνσταντία

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>