ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΡΟΜΟΥ

Ο δρόμος έχει καταστραφεί προς όλες τις κατευθύνσεις του σταυροδρομιού και η προσπέλαση είναι δύσκολη ακόμη και με βαρύ όχημα. Οι ζημιές προκλήθηκαν μετά τις τελευταίες καταιγίδες του Νοεμβρίου και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία επιδιόρθωση.

Σας ευχαριστώ

Ένα Σχόλιο στο "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΡΟΜΟΥ"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου αναφορικά με αποκατάσταση οδοστρώματος, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 27/12/2017 με αριθμό αιτήματος 2206. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 111895/2017 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Οδοποιίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας εφόσον όμως επικοινωνήσετε πάλι μαζί μας δίνοντας ακριβή στοιχεία της τοποθεσίας του δρόμου ονοματοθεσία κλ.π. για να μπορέσει να παρέμβει η υπηρεσία διότι δεν έχετε δώσει ονοματοθεσία δρόμου και ακριβή στοιχεία και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε που αναφέρεστε.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
    Φώτου Κωνσταντία.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>