ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

Πεζοδρόμιο στη συνοικία » Παλιά «, Βελισσαρίου με Δοιράνης, στο Βόλο είναι κατειλημμένο με οικοδομικά υλικά και διάφορα άλλα αντικείμενα όπως ηλιακός θερμοσίφωνας, κιβώτια πλαστικά, κουβάδες κ.λ.π..Η εικόνα είναι άθλια και προκαλεί την έντονη αγανάκτηση όλων. Παρακαλούμε για την άμεση απελευθέρωση του πεζοδρομίου.
Παρακαλώ, διαμέσω του πρωτοκόλλου σας, να ενημερωθεί σχετικά και η Αρχαιολογική Υπηρεσία, καθώς η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως αρχαιολογικός χώρος.

Ένα Σχόλιο στο "ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Κατειλημμένο πεζοδρόμιο ” κι αριθμό αιτήματος 2245, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 12/02/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 119403/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>