Οργάνωση Αγώνων

Μπήκα στη σελίδα του Δήμου για να κάνω μια πρόταση που εκτιμώ ότι μπορεί να υλοποιηθεί στη πόλη μας.
Λόγω της δουλειάς μου έζησα για ένα χρόνο στη Πάτρα. Εκεί διοργανώθηκε αγώνας με αυτοκίνητα καρτ με πίστα εντός του κέντρου της πόλης. Η διοργάνωση εκείνη είχε μεγάλη επιτυχία με την πόλη να έχει γεμίσει με κόσμο.
Προτείνω τη διοργάνωση ανάλογου αγώνα και στο Βόλο. Προτείνω δηλαδή να χαραχθεί στο κέντρο της πόλης μία διαδρομή όπου θα γίνει ένας αγώνας, όπως στο Μονακό, αλλά με οχήματα καρτ.
Ο Δήμος έχει δείξει ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει πετυχημένες διοργανώσεις και απ” την άλλη να τις διαφημίζει με το καλύτερο τρόπο. Εκτιμώ ότι μία τέτοια διοργάνωση, ειδικά εάν γινόταν πριν το καλοκαίρι, η πόλη θα ακουγόταν σε όλη την Ελλάδα και θα προσέλκυε περισσότερο τουρισμό.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κώστας

Ένα Σχόλιο στο "Οργάνωση Αγώνων"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «Οργάνωση αγώνων » κι αριθμό 2247, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 12/02/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 119437/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.

    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>