ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΝΟΜΩΝ

Θα ήθελα να σας ενημερωσω οτι στη γωνια επι της οδού Αλκηστιδος με Κριθέως στη Νέα Δημητριάδα υπαρχουν υπόνομοι με πολλά φυτρωμένα φυτά μέσα με συνέπεια τη μόλυνση της περιοχής και κυριως από κατσαρίδες. Κάθε χρόνο και κυριως το καλοκαίρι κάνουν τρενάκια και εννοειται οτι μπαίνουν και στα σπίτια μας. Παρακαλώ όπως καθαρίσετε τους υπονόμους αυτούς για την υγιεινή όλων μας.
Επίσης απέναντι ακριβώς, από το καλοκαίρι εχουμε ένα κάδο απορριμάτων χωρίς καπάκι. Θα μπορουσατε να τοποθετησετε σας παρακαλούε ένναν άλλο?
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση,
εύχομαι άμεσα να λυθουν τα αιτήματα μας.

Με εκτίμηση,
Ευαγγελία Αντωνίου

Ένα Σχόλιο στο "ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΝΟΜΩΝ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ.Ευαγγελία Αντωνίου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Καθαριότητα υπονόμων” κι αριθμό αιτήματος 2291, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 14/03/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 124751/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητας καθώς επίσης και στη ΔΕΥΑΜΒ και αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>