ΧΟΡΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

Στην οδό Σ. Σπυρίδη, μεταξύ Αναλήψεως και Λ. Βύρωνος, ειδικά στο αριστερό πεζοδρόμιο (κατά την κάθοδο) και κάτω απο το 3ο Γυμνάσιο, όλο το πεζοδρόμιο εκτός μιας μικρής έκτασης, που κατοικούνται τα σπίτια και καθαρίζονται οι χώροι τους στο πεζοδρόμιο, όλο το υπόλοιπο είναι γεμάτο από αγριόχορτα και σκουπίδια που μαζεύονται σε αυτά. Είναι εστία μόλυνσης (τσιμπούρια απο ζώα κλπ σκουπίδια αλλά και δεν υπάρχει τρόπος διάβασης στο πεζοδρόμιο γιατί το έχουν κλείσει τα χόρτα. Ειδικά για ηλικιωμένους και μικρά παιδιά είναι ακατόρθωτο και αναγκάζονται να περπατούν στο οδόστρωμα, δεν μιλάω για καροτσάκια βρεφικά και αναπηρικά. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και μάλλον λόγω των ακατοίκητων σπιτιών της πλευράς αυτής.
Σας παρακαλώ δώστε λύση πολύ σύντομα.
Συνημμένα υποβάλλω και σχετικές φωτογραφίες. (έχω κάνει και τηλεφωνικό αίτημα στην υπηρεσία καθαριότητας πρασίνου απο καιρό αλλά χωρίς ανταπόκριση)

Ένα Σχόλιο στο "ΧΟΡΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Κων/νο Καραστέργιο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας με αριθμό αιτήματος 2419 και τίτλο «Χόρτα πεζοδρόμιο» στις 07/06/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 142683/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Πρασίνου και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>