Φωτισμός οδού Εταιρίας.

Είμαι μια ηλικιωμένη και ανήμπορη γυναίκα που μένω μόνη μου στην έξοδο της Άγριας προς την Δράκεια. Πάνω από 6 μήνες η λάμπα είναι σβηστή , αυτή που είναι κοντά στο σπίτι μου και δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής ούτε βλέπω να περπατήσω στο δρόμο. Έχω πάρει τηλέφωνο στο ηλεκτρολογείο , με έχουν διαβεβαιώσει ότι θα την αλλάξουν αλλά τίποτε μέχρι τώρα. Σας παρακαλώ πολύ να αλλάξετε την καμμένη λάμπα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων. Σοφία Μαγγιτση , Αγριά.

Ένα Σχόλιο στο "Φωτισμός οδού Εταιρίας."

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ.Σοφία Μαγγίτση
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Φωτισμός οδού Ετραιρίας” κι αριθμό 2423 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 08/06/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.143057/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>