ΘΕΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΣΕ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΘΕΣΗ

Πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 28/7 μετά από μια βροχή αντιμετώπισα ένα ιδιαίτερο φαινόμενο το οποίο αν και το έχω παρατηρήσει όλο το χειμώνα τώρα ήταν πιο επικίνδυνο και καταστρεπτικό. Η οδός Ιερέως Σπύρου Στεφάνου είχε γίνει Χείμαρρος με λασπόνερα και κλαδιά. Ο εν λόγω σκουπιδοτενεκές βρίσκεται στην ιερέως Σπύρου στεφάνου με γωνία Δανιέλλου (στην google maps αντί για Δανιέλλου γράφει Μύρωνος) πάνω στο αυλάκι που χρησιμοποιούμε για πότισμα. Έχει μπεί πάνω στο αυλάκι μια αυτοσχέδια βάση για να μη κατρακυλά ο σκουπιδοτενεκές με αποτέλεσμα να φράζει το αυλάκι και με την παραμικρή βροχή να πλημμυρίζει όλος ο δρόμος. Θα πρέπει να φύγει ο σκουπιδοτενεκές να πάει στη Δανιέλλου όπου δεν έχε (ήταν τα προηγούμενα χρόνια)ι αυλάκι για πότισμα ή οπουδήποτε αλλού που δεν δημιουργεί πρόβλημα. Το αποτέλεσμα της θέσης του σκουπιδοτενεκέ το δείχνουν ενδεικτικά δύο φωτογραφίες. Πιστεύω να ευαισθητοποιηθείτε και να λύσετε αυτό το πρόβλημα.

Ένα Σχόλιο στο "ΘΕΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΣΕ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΘΕΣΗ"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου κι αριθμό 2498 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 30/07/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.155075/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Μίλτος Φωκίδης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>