Καθαρισμός οικόπεδου και παρακείμενου δρόμου

. Από την αρχή της Ιερέως Στεφάνου Σπύρου οδού μέχρι και γωνία Δαννιέλου ή Μύρωνος στον Άγιο Γεώργιο Ιωλκού ο δρόμος είναι γεμάτος θάμνους και δένδρα που κλείνουν το δρόμο και το αυτοκίνητο με δυσκολία περνά. Ειδικά στην Ιερέως Σπύρου 10 υπάρχει παρακείμενο οικόπεδο 2 στρεμμάτων με βάτα τριών και παραπάνω μέτρων ύψος. Σωστή ζούγκλα. Τα τρωκτικά και τα φίδια είναι καθημερινότητα. Το πιο επικίνδυνο είναι όμως τώρα ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Ο δήμος θα πρέπει να μεριμνήσει γιατί τους κινδύνους της φωτιάς τους ζήσαμε πρόσφατα. Είναι υποχρέωση του δήμου είτε να καθαρίσει ή να βρει τους ιδιοκτήτες και να τους υποχρεώσει για καθάρισμα.

Ένα Σχόλιο στο "Καθαρισμός οικόπεδου και παρακείμενου δρόμου"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου κι αριθμό 2500 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 30/08/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.155310/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Μίλτος Φωκίδης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>