Καθαρισμός κοίτης χειμαρρου

Στον περιφερειακό του Αγίου Ονουφριου υπάρχει χειμαρρος στον οποίο έχει κατασκευαστεί αντιπλημμυρικο έργο και συγκεκριμένα έχει διαμορφωθεί η κοίτη και τα πλευρά του χειμαρρου με την χρήση μεγάλων ποσοτήτων πέτρας. Δυστυχώς όμως η κοίτη του χειμαρρου έχει γεμίσει σε αρκετά σημεία με τεράστια βατα. Με δεδομένο ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται βροχοπτώσεις επιβάλλεται ο άμεσος καθαρισμός της κοίτης αλλιώς τα βάτα αυτά θα φραξουν την ομαλή κυκλοφορία του νερού και θα προκαλέσουν πλημμυρικα φαινόμενα στην περιοχή. Σας παρακαλώ όπως φροντίσατε για την άμεσο καθαρισμό της κοίτης.

Ένα Σχόλιο στο "Καθαρισμός κοίτης χειμαρρου"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Καθαρισμός κοίτης χειμμάρου” κι αριθμό 2558, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 12/09/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 165288/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Πρασίνου και στη Διεύθυνση Καθαριότητας αντίστοιχα και αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>