ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΟΔΟΥ

Στην οδό Ροστώβ και στους αριθμούς 26 έως 30 υπάρχει ένα ευκάλυπτος πολλών μέτρων ύψους ο οποίος φαίνεται να είναι και σαθρός, μέ αποτέλεσμα να αποτελεί μεγάλο κίνδυνο να πέσει πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα ή και στα σπίτια δεδομένου ότι ο δρόμος δεν είναι και πολύ φαρδύς ή να πέσει σε ένα μεγάλο φύσημα ανέμου πάνω σε ανθρώπους, ιδίως σε παιδιά των δύο δημοτικών σχολείων της περιοχής και του 20υ Γυμνασίου και 2ου Λυκείου που περνούν από εκεί. Το δε΄νδρο αυτό είχε κοπεί άλλη μια φορά μετά από προφορική μου αίτηση από τον τότε αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Δουλόπουλο.
Σας παρακαλώ να μεριμνήσετε για την ικανοποίηση του αιτήματός μας.

Ένα Σχόλιο στο "ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΟΔΟΥ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ.Δημήτρη Παπανικολάου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Διαπλάτυνση οδού” κι αριθμό 2590 ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 02/102018 . Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 170376/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Πρασίνου και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>