ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΙΩΛΚΟΥ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ

Εν όψει του προγραμματισμού για τον εορταστικό στολισμό της πόλης,σημειώνω τα κάτωθι:
Η είσοδος της πόλης δεν είναι μόνο η Αθηνών και Λαρίσης. Όλοι οι επισκέπτες από Βόρειο Ελλάδα για Βόλο και Πήλιο μέσω Βελεστίνου καταλήγουν στη διασταύρωση Ιωλκού με Περιφερειακό,που επίσης είναι από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης.Επιβάλλεται λοιπόν για εφέτος τις γιορτές να στολισθεί η περιοχή ,όχι μόνο για τους επισκέπτες αλλά και για τους δημότες καθώς και τους κατοίκους πέριξ της διασταύρωσης που υπομένουν αγόγγυστα το θόρυβο και τα καυσαέρια. Είμαι βέβαιος για τις ενέργειές σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ένα Σχόλιο στο "ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΙΩΛΚΟΥ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Προς κ. Τσογκάκη Γεώργιο
    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος «Εορταστικός στολισμός Ιωλκού-Περιφερειακός» κι αριθμό 2594 , σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 03/10//2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 170776/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα ηλεκτροφωτισμού της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>