Επικίνδυνη πλεον η παιδικη χαρα στον Αγ.Κωνσταντίνο

Εδω και 1 μήνα έχουν σπάσει τα ελατήρια σε παιχνίδι τραμπάλας της παιδικής χαράς Αγ.Κωνσταντίνου, Το παιχνίδι δεν έχει απομονωθεί κατάλληλα ώστε να προστατευτούν τα παιδιά. Η σήμανση που έχει τοποθετηθεί είναι ανεπαρκής. Επίσης έχουν σπάσει τα κιγκλιδώματα της περίφραξης και μπαίνουν μέσα σκυλιά. Τέλος οι πόρτες δεν κλείνουν γιατί έχουν στραβώσει οι πίροι. Ανεπαρκής και η καθαριότητα. Η περιοχή είναι γεμάτη σκουπίδια.

Ένα Σχόλιο στο "Επικίνδυνη πλεον η παιδικη χαρα στον Αγ.Κωνσταντίνο"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Επικίνδυνη πλέον η παιδική χαρά στον Άγιο Κων/νο ” κι αριθμό 2601 ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 12/10/2018 . Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 173240/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών όσον αφορά τα τεχνικά προβλήματα και τη συντήρηση της παιδικής χαράς και στη Διεύθυνση Πρασίνου για το θέμα της Καθαριότητας του χώρου κι αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>