κλάδεμα δέντρων εμπροσθεν 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Παρακαλώ να κλαδέψετε τα δέντρα που βρίσκονται έμπροσθεν της εισόδου του 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου (Παγασών με Αναλήψεως), επί της οδού Γεωργιάδου. Πρόκειται για δεντροστοιχία μεγάλου ύψους που έχει στο παρελθον κλαδευτεί μόνο από την πλευρά του σχολείου (για λόγους προστασίας της στέγης), με αποτέλεσμα τα δέντρα τώρα να έχουν αρχίσει να γέρνουν επικίνδυνα από την πλευρά του πεζοδρόμου, απ΄όπου περνάν κάθε μέρα τα παιδιά του 13ου Δημοτικού και του 6ου και 26 ου Νηπιαγωγείου που συστεγάζονται για να μπουν στο σχολείο τους. Παρακαλούμε να ενεργήσετε αμέσως.

Ένα Σχόλιο στο "κλάδεμα δέντρων εμπροσθεν 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Κλάδεμα δένδρων έμπροσθεν 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου” κι αριθμό 2628 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 3110/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 178727/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Πρασίνου και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,

    Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>