αποκατάσταση χώρων άθλησης

Σας έχω ξαναενοχλήσει για το θέμα των γηπέδων στην Πορταριά και την παιδική χαρά στη Μακρινίτσα.Καταστρέψατε την περίφραξη ενώ μπορούσε να επισκευαστεί και το μόνο που καταφέρατε είναι να κάνετε δύο χάλια γήπεδα σε ….χειρότερα χάλια.
Όταν δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι καλό, μη το κάνεις χειρότερο.
Βλέπε ποδηλατόδρομους, ξήλωσες τους χάλια ομολογουμένως ποδηλατόδρομους και χωρίς να δημιουργήσεις κάτι καλύτερο τα παιδιά κάνουν ποδήλατο στη μέση του δρόμου.
Πόσες χάρες πρέπει να εξαργυρώσουμε για να αποκαταστήσετε τα γήπεδα.Πόσα κέντρα άθλησης θα δημιουργήσετε στο Βόλο για να πάρουμε σειρά.Δε βλέπετε ότι είναι άδεια.
Καταστρέψατε την παιδική χαρά στη Μακρινίτσα και έχει γίνει αλάνα για τα σκυλιά.
Δε περιμένω να μου απαντήσετε. Τα ξαναλέμε σε ένα μήνα που θα ξαναστείλω αναφορά.
Σας ευχαριστώ;

Ένα Σχόλιο στο "αποκατάσταση χώρων άθλησης"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Ηλία Τερτίμπα
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Αποκατάσταση χώρων άθλησης” κι αριθμό 2652 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 20/11/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.183455/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>