Ονοματοδότηση δρόμου

Κατοικώ στα Κάτω Λεχώνια στο δρόμο που πηγαίνει στη θάλασσα στον Άγιο Μηνά. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του δήμου σχετικά με την καθαριότητα και τον φωτισμό εκτός μερικών εξαιρέσεων που παραμένουν μερικά σκοτεινά σημεία των δρόμων. Ένα πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί είναι η έλλειψη ονοματοδοσίας. Οι δρόμοι δεν έχουν όνομα και αριθμούς με σχετική σηματοδότηση και δεν μπορούμε να δηλώσουμε τη διεύθυνση της κατοικίας μας με συνέπεια την αδυναμία να μας βρουν.. Παρακαλώ μεριμνήστε να δωθούν ονόματα τουλάχιστον στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Ευχαριστώ,

Δήμητρα Ντάσιου=Πλακίδα,
Ιατρός Δερματολόγος

Ένα Σχόλιο στο "Ονοματοδότηση δρόμου"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ.Δήμητρα Ντάσιου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Ονοματόδηση δρόμου ”κι αριθμό 2654, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 22/11/2018. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.184050/2018 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Βιώσιμης Κινητικότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>