Ασφαλτόστρωση στην περιοχη Σουτραλι

Στην περιοχη σουτραλι οπως φαινεται στον χαρτη, ο δρομος ειναι χωματοδρομος και αντιμετοπιζουμε σοβαρα προβληματα στις μετακινησεις μας. Χαρακτηριστικο ειναι οταν βρεχει, πλημμυρίζει και δημιουργουνται λακουβες με αποτελεσμα να ειναι εξαιρετικα δυσβατος ο δρομος. Εχουν γινει πολλαπλα αιτηματα για την βελτιωση του δρομου αλλα ο Δημος Βολου αγνοει τελειως την τυχη των μονιμων κατοικων της περιοχης. Σας παρακαλουμε μην το αγνοεισεται και παλι.

Ένα Σχόλιο στο "Ασφαλτόστρωση στην περιοχη Σουτραλι"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Γεώργιο Ράμπο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Ασφαλτόστρωση στην περιοχή Σουτραλί” κι αριθμό 2693 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 07/01/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.192490/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στην Τεχνική υπηρεσία και στο τμήμα Οδοποίας της Δ/νσηςΤεχνικών Υπηρεσιών αντίστοιχα, και αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>