ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Πριν ενάμισυ μήνα περίπου στην γειτονιά μας, οικισμός πανόραμα Νέας Ιωνίας Βόλου, εργολάβος του Φυσικού Αερίου προέβη σε εργασίες εκσκαφής στον δρόμο ήπιας κυκλοφορίας – πεζόδρομο του οικισμού, για έργο επέκτασης του δικτύου του. Κατά την εκτέλεση των εργασιών χρησιμοποιήθηκαν βαρέα μηχανήματα (φορτηγά, εκσκαφείς κλπ) που οι κινήσεις τους προκάλεσαν ζημιές σε πολλά σημεία του πεζόδρομου (καθιζήσεις, σπάσιμο καπακίων φρεατίων ηλεκτροφωτισμού κλπ). Μέχρι σήμερα 6/1/2019 και παρά τις προφορικές και μέσω email οχλήσεις προς την εταιρεία ΦΑ, δεν έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές και οι τομές που έγιναν, καθώς επίσης δεν έχουν περισυλλεγεί σωρός δομικών υλικών (άμμος) που χρησιμοποιήθηκαν στις εργασίες. Με την πρόσφατη κακοκαιρία οι τομές έχουν γίνει εκτεταμένες λασπολακκούβες και οι παραμέληση αποκατάστασης των τομών και ζημιών έχουν καταστήσει την μετακίνηση πεζών και τροχοφόρων άκρως επικίνδυνη και δυσχερή!!!!
Παρακαλούμε για την δική σας παρέμβαση.

Ένα Σχόλιο στο "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Αχιλλέα Τσιργούλα
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Διαμαρτυρία για τη μη αποκατάσταση ζημιών από εργασίες φυσικού αερίου” κι αριθμό 2694 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 07/01/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.192472/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στην Τεχνική υπηρεσία και στο τμήμα Οδοποίας της Δ/νσηςΤεχνικών Υπηρεσιών αντίστοιχα, και αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών. Παρακαλούμε,όπως διευκρίνεσετε την ακριβή διεύθυνση του προβλήματος στο 2421037679.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>