Αποκλεισμενος δρόμος από το χιόνι

Καλησπέρα είμαι κάτοικος Βόλου και μένω στην περιοχή του φυτοκου στην οδό βομπρογιανη είναι ένας δρόμος στο οποίο το χρησιμοποιούν μερικές οικογένειες αλλά είναι κλειστός από το Χιόνη για τρίτη μέρα η δικιά μου οικογένεια συγκεκριμένα αποτελείται από έναν πατέρα με καρδιολογικό πρόβλημα ένα βρέφος 20 ημερων και ένα ακόμη παιδάκι 3 χρόνον που μπορούμε να απευθυνθούμε για να μας διευκολύνει κάποιος , σε παροτρυνσει ενός μηχανιματος να μας ανοίξει τον δρόμο με το αζημιοτο φυσικά μας είπε ότι μόνο κεντρικούς δρόμους μπορεί να καθαρίσει . Και μιλάω για 3 μέρες μετά που τα καιρικά φαινόμενα υποχώρησαν και δεν υπάρχει τόσο φόρτος . .

Ένα Σχόλιο στο "Αποκλεισμενος δρόμος από το χιόνι"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Σωτήριο Καραγκούνη
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Αποκλεισμένος δρόμος από χιόνι ” κι αριθμό 2696 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 07/01/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.192452/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>