Αθλητικο Κεντρο Καραγατς

Θα ηθελα να επισημανω οτι ενα αθλητικο κεντρο στολιδι για την περιοχη του Καραγατς εδω και πολλα χρονια ειναι τελειως εγκαταλελειμενο και κατεστραμμενο. Αυτο το κεντρο ψυχαγωγουσε εδω και πολλα χρονια τα παιδια της περιοχης τα οποια τωρα πρεπει να πανε στην περιοχη του Ασυλου για να αθληθούν.

Θα ηθελα οι αρμοδιοι να το κοιταξουν λιγο σοβαρα το θεμα γιατι αυτη την στιγμη το Αθλητικο κεντρο εχει καταντησει σκουπιδοτοπος και κεντρο παρανομιας. Επιβαλλεται να ανακατασκευστει αμμεσα και αφου γινει αυτο να μην αφεθει ξανα στην μοιρα του.

Ελπιζω να βρω μια ανταποκριση εστω και μια απαντηση στο email.
Ευχαριστω.

Ένα Σχόλιο στο "Αθλητικο Κεντρο Καραγατς"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Αλέξανδρο Περάκη
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Αθλητικό Κέντρο» κι αριθμό 2747 σας ενημερώνουμε, ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 31/01/2019 κια την ίδια ημέρα με το ΔΥ 200389/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημα σας σαν πρόταση στη Δ/νση Αθλητισμού του ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ αναμένουμε απάντηση της υπηρεσίας .
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>