ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ. ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 15-19 ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΜΙΤΕΛΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΚΤΙΣΜΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΦΡΑΧΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΙΧΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ . ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΟΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΖΩΩΝ ΕΙΤΕ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ, ΕΙΤΕ ΔΙΠΟΔΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΜΠΑΖΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ .ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΥΧΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ένα Σχόλιο στο "ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Κώστα Σκουμπουρδή
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Πλακόστρωση πεζοδρομίου” κι αριθμό 2789 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 14/03/2019 Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 211233/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>