ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πρόκειται για το τρίτο σε σειρά αίτημα που κάνω με το ίδιο θέμα, χωρίς ανταπόκριση όμως.
Αφορά στο εντονότατο πρόβλημα στάθμευσης που αντιμετωπίζουμε οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής με τα καφέ και εστιατόρια της Κουμουνδούρου-Ερμού, τα οποία καταλαμβάνουν τις ελεύθερες θέσεις στάθμευσης της περιοχής, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η εύρεση στάθμευσης από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.
Για το λόγο αυτό θα μπορούσαν να εφαρμοστούν πολύ εύκολα και άμεσα τα εξής μέτρα:
α) επέκταση της ελεγχόμενης στάθμευσης στις οδούς Ογλ, 28ης Οκτωβρίου, Γαμβέτα, Κουμουνδούρου, Γαλλίας οι οποίες κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες αδειάζουν καθώς τις υπόλοιπες γεμίζουν από τους θαμώνες των καφέ της περιοχής,
β) ειδικές τιμές στα parking της περιοχής για τους μόνιμους κατοίκους.
Μια καλή πρόταση για το προεκλογικό πρόγραμμα του δημάρχου, ο οποίος φρόντισε να κλείσει την οδό Κουμουνδούρου προς όφελος των καφε μπαρα και δημιούργησε θέσεις στάθμευσης για «υπηρεσιακά αυτοκίνητα» και μηχανάκια αλλά αδιαφόρισε για το πρόβλημα των μόνιμων κατοίκων του κέντρου που εκτός από την ηχορύπανση από τα καφε μπάρ υφίστανται και την αδυναμία στάθμευσης των αυτοκινήτων τους.

Ένα Σχόλιο στο "ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Στέλλα Παπαγιαννοπούλου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Επέκταση ελεγχόμενης στάθμευσης περιοχής Αγίου Νικολάου”, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 22/04/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 2236272019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Βιώσιμης Κινητικότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>