Πεζοδρόμια

Μπράβο για τα έργα που κάνει ο Δήμος στο Βόλο αλλά ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ. Πολλά είναι στενά έχουν και μέσα στη μέση και τα δέντρα και τις κολώνες και αναγκάζετε ο κόσμος να κατεβαίνει μέσα στο δρόμο για να προχωρήσουν. Παράδειγμα στα σχολεία που είναι απέναντι από τη Πυροσβεστική 20ο Δημοτικό κ.α. Τα παιδιά, (ΑΜΕΑ & Μαμάδες με τα καροτσάκια) δεν μπορούν να περπατήσουν στα πεζοδρόμια. Άσε που όλα τα πεζοδρόμια που πατάς είναι σπασμένα τα πλακάκια ( Ανθ.Γαζή-Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας) και όταν έχει βρέξει όλα τα νερά έρχονται πάνω σου.

Ένα Σχόλιο στο "Πεζοδρόμια"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Πεζοδρόμια” κι αριθμό 2892 , σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 10/05/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 2287872019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>