ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ

Ο σκουπιδοτενεκές συνεχίζει να βρίσκεται πάνω στο αυλάκι και όχι μόνο. Μετά την ανάρτηση 2498 και έγγραφό σας Δ.Υ.155075/2018 στο τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας που επιλήφθηκε για το αίτημα. Οι συζητήσεις πολλές το δίκαιο του αιτήματος για απομάκρυνση του σκουπιδοτενεκέ προφανές. Η υπηρεσία ήρθε σε σύγκρουση με τους γείτονες που βέβαια δεν ήθελαν το σκουπιδοτενεκέ δίπλα τους με αποτέλεσμα να μείνει στην ίδια θέση. Βέβαια υπερασπίστηκαν τη θέση τους ότι ο σκουπιδοτενεκές δεν ενοχλεί και ότι μπορούμε να τα βρούμε σαν γείτονες. Τέλος η κατάσταση έγινε χειρότερη όπως φαίνεται και από τις εικόνες. Δεν μπορεί κανείς να ελέγξει τι γίνεται γύρω από τον σκουπιδοτενεκέ!Μήπως τελικά πρέπει να φύγει εντελώς από τη γωνία αυτού του δρόμου?( Ιερέως Σπύρου Στεφάνου και Δανιέλλου). Θα πρέπει να περιμένω την επόμενη καταιγίδα για να γίνει ότι έγινε τον Ιούλιο του 2018 ΚΑΙ ΑΚΌΜΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ?

Ένα Σχόλιο στο "ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς Χρήστο Χατζηίωάννου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος»Απομάκρυνση σκουπιδοτενεκέ» κι αριθμό 2897 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 13/05/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.229480/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>