Νηπιηωγεία και Προνήπια χωρίς υποδομέςς

Κε Δήμαρχε
Είναι η πρώτη χρονία που θα εφαρμοστεί η υποχρεωτική φοίτηση στα προνήπια. Τα περισσότερα νηπιαγωγεία του δήμου μας δεν έχουν τις κατάλληλες υποδομές για να συστεγάσουν τόσα πολυάριθμα τμήματα νηπίων και προνηπίων.
Τη βδομάδα που μας πέρασε επισκέφτηκα το νηπιαηωγείο που ανήκουμε ( 25 νηπιαγωγείο Βόλου στην οδό Δαβάκη πάνω απο περιφερειακό συστεγαζεται με 24 και 15 δημοτικό ) για να γράψω το 3,5 ετών γιό μου.Οι αίθουσες και οι εκπαιδευτικοί εξαιρετικοί.Το προόβλημα είναι με τις τουαλέτες και τους χώρους ασφάλειας.Οι τουαλέτες ειναι τούρκικες και πάρα πολυ βρόμικες που σημαίνει οτι είναι ακατάλληλες για νήπια.Οι χώροι διαλείμματος επικίνδυνοι γιατί δεν διαχωρίζονται και ανα πάσα στιγμή τα πολυάριθμα νήπια μπορεί να χαθούν απο την επίβλεψη των 2 εκπαιδευτικών και να κινδυνέψουν .
Είμαι σίγουρη οτι θα μεριμνήσετε για την υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών μας.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις ερχόμενες εκλογές και εύχομαι να βρείτε μια λύση στο ζήτημα μας.

Ένα Σχόλιο στο "Νηπιηωγεία και Προνήπια χωρίς υποδομέςς"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Ιωάννα Ζέα
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Νηπιαγωγεία και προνήπια χωρίς υποδομές” κι αριθμό 2914 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 19/05/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.232073/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>