Ολισθηρό οδόστρωμα μεταξύ Αθ. Διάκου και Μαγνήτων

Κύριοι,

Παρακαλώ να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, ότι μεταξύ Αθ. Διάκου και Μαγνήτων, και επί της Αθ. Διάκου 76, λόγω ύπαρξης δένδρου μουριάς, ο δρόμος κάτω από το δένδρο έχει γεμίσει από τους πατημένους καρπούς του δένδρου, με αποτέλεσμα με την πρώτη βροχούλα, το οδόστρωμα στο σημείο εκείνο να μετατρέπεται σε ένα επικίνδυνο οδόστρωμα, με άμεσο κίνδυνο πρόκλησης δυστυχήματος, εξ αιτίας των διερχομένων δικύκλων κυρίως. Είναι εξαιρετικά επείγον να καθαριστεί το οδόστρωμα στο σημείο εκείνο, για να μη θρηνήσουμε θύμα.

Ευχαριστώ!!

Ένα Σχόλιο στο "Ολισθηρό οδόστρωμα μεταξύ Αθ. Διάκου και Μαγνήτων"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Γιάννη Αγγελίδη
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Ολισθηρό οδόστρωμα μεταξύ Αθ. Διάκου-Μαγνήτων “ κι αριθμό 2966 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 10/06/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.238759/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>