Απολύμανση

Σας ενημερώνω ότι στην οδό Αλ. Τσιμπούκι 27 και στην ευρύτερη περιοχή έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τις κατσαρίδες και τα τρωκτικά (ποντίκια) τα οποία κατά τις νυχτερινές ώρες βγαίνουν από τα φρεάτια κατά εκατοντάδες ιδικά οι κατσαρίδες δημιουργοντας σοβαρό πρόβλημα σε όλες τις κατοικίες. Έγινε προσπάθεια απεντομοσης με ιδιωτικά συνεργεία αλλά η βελτίωση ήταν μόνο προσωρινή. Σημειώνεται ότι λόγου της θερινής σεζόν το πρόβλημα είναι πολύ πιο έντονο.Παρακαλώ για την άμεση αποστολή συνεργείου απολύμανσης ώστε να προβεί στην καθαριότητα και απολύμανση των φρεατίων. Σας ευχαριστώ πολύ.
Με εκτίμηση
Φώτης Παππάς

Ένα Σχόλιο στο "Απολύμανση"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ.Φώτη Παππά
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος< <Απολύμανση>> κι αριθμό 2996 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 18/06//2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.241340/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη στο Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητας & στη ΔΕΥΑΜΒ αντίστοιχα και αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>