Δενδροστοιχίες-πεζοδρόμια

Σε όλο το μήκος της οδού Βυζαντίου άλλοτε υπήρχε ωραιότατη δενδροστοιχία με οξυβραχυχίτωνες, παράλληλα προς τις σιδηροδρομικές γραμμές, Δυστυχώς με την μεγάλη παγωνιά τα δένδρα “κάηκαν” και ο Δήμος έχει κάνει εκρίζωση στα περισσότερα από αυτά. Στα δένδρα όμως που έμεινε το ριζικό τους σύστημα έχουν αρχίσει να βγαίνουν βλαστοί που κάλλιστα θα μπορούσαν να αναβιώσουν τα δένδρα. Δυστυχώς και παρά τις παρακλήσεις μας να μην κόβονται αυτά τα κλαδιά τα συνεργεία κοπής χόρτων της Υπηρεσίας Πρασίνου συστηματικά τα κόβουν.Δεν γνωρίζουμε αν έχει προγραμματισθεί η αποκατάσταση της δενδροστοιχίας και για πότε, ούτε ευσταθεί ότι η δενδροστοιχία αχρηστεύει το πεζοδρόμιο. Στην οδό Ιερολοχιτών παράλληλα με τις σιδηροδρομικές γραμμές υπάρχει δενδροστοιχία και χωρίς να υπάρχει καν πεζοδρόμιο.!
Η κατάσταση που είναι σήμερα το πεζοδρόμιο παράλληλα με τις σιδηροδρομικές γραμμές σε όλο το μήκος της οδού Βυζαντίου είναι απαράδεκτη. Το πεζοδρόμιο καθόλου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους διαβάτες. Πρέπει άμεσα και χωρίς άλλη καθυστέρηση το πεζοδρόμιο να ανακατασκευασθεί.
Δεν μας αρκεί η ειδοποίησή σας για προώθηση του αιτήματός μας στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου κι εκεί να “θαφτεί” .Θέλουμε οι Υπηρεσίες να μας γνωρίσουν πως σκέπτονται να αντιμετωπίσουν το δίκαιο αίτημά μας και ,κυρίως, πότε.

Ένα Σχόλιο στο "Δενδροστοιχίες-πεζοδρόμια"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Χαράλαμπο Τσούλα
  Σχετικά με ανάρτησή 3166 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας με τίτλο αιτήματος < <Δενδροστοιχίες-πεζοδόμια>> κι αριθμό 3166 στις 05/08/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 255702/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Συντηρήσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών όσον αφορά το θέμα επισκευής του πεζοδρομίου & στη Δ/νση Πρασίνου για το αίτημα της δενδροφύτευσης και της συντήρησης των δένδρων στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο αντίστοιχα και αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>