Περιποίηση δάσους

Μετά από προηγούμενη ανάρτησή μου με αριθμό 3.100 της 18ης Ιουλίου έλαβα την εξής απάντηση:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημά σας με κωδικό #250769 επιλύθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας να κάνουμε το Δήμο μας καλύτερο!».
Με τη σειρά μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα. Κανείς από την υπηρεσία πρασίνου δεν εμφανίστηκε και καμία εργασία κοπής και απομάκρυνσης των πεσμένων πεύκων δεν έγινε. Προφανώς κάποιος σας κορόιδεψε.
Επανέρχομαι, λοιπόν, ελπίζοντας…
Με τιμή

Αργύρης Γιαννακόπουλος

Ένα Σχόλιο στο "Περιποίηση δάσους"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Αργύρη Γιαννακόπουλο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Περιποίηση δάσους>> κι αριθμό 3288 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 12/09/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 265222/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη στο Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητας Δ.Ε Ιωλκού-Πορταριάς & Μακρινίτσας & στη Δ/νση Πρασίνου αντίστοιχα και αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>