Καμένες λάμπες

Στο σημείο που σημειώνω υπάρχουν δύο καμένες λάμπες σε γειτονικούς στύλους. Ο ένας είναι στην οδό Φυτόκου λίγο πριν την Μύλωνος και η άλλη στην οδό Μύλωνος μόλις στρίβεις από Φυτόκου δεξιά.

Με την ευκαιρία να επισημάνω ότι στον κόμβο περιφερειακής οδού και Φυτόκου τα φώτα στους στύλους δεν ανάβουν πριν τις 19:00, αφήνοντας το σημείο στο σκοτάδι. Από το σημείο διέρχονται πολλά αυτοκίνητα και πεζοί εκείνη την ώρα και τα ατυχήματα είναι συχνά. Την προηγούμενη βδομάδα μία νταλίκα χτύπησε με μία μηχανή!!!
Παρακαλώ άμεσα για τις ενέργειες της υπηρεσίας σας.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Χαρατσής

Ένα Σχόλιο στο "Καμένες λάμπες"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου κι αριθμό 3457, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 13/11/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 283691/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
    Μίλτος Φωκίδης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>