ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Στην οδό Χατζηαργύρη μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος εδώ και περίπου ενα μήνα οδημοτικός φωτισμός είναι ανεπαρκής. Τα τρία φωτιστικά που υπάρχουν ανάβουν κατά το δοκούν.Ανάβουν πρωινές ώρες ,το βράδυ όταν ανάβουν , ανάβουν μία ώρα μετα απο αυτά της Χατζηαργύρη απο τη Δημητριάδος και πάνω, τον τελευταίο μήνα ή δεν ανάβει κανένα ή καποιο ανάβει και τα άλλα μένουν σβηστά.
Θα παρακαλούσα να δεί η υπηρεσία σας με συμπάθεια το αίτημα ώστε το στενό κομάτι αυτού του κεντρικού δρόμου της πόλης να μήν είναι σκοτεινό και επικίνδυνο.

Ένα Σχόλιο στο "ΦΩΤΙΣΜΟΣ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Αθανάσιο Δουλκέρογλου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Φωτισμός>> κι αριθμό 3460 , σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 15/11/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.284196/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το ευχαριστήριο σχόλιο σας σας στο Τμήμα ηλεκτροφωτισμού της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>