Σηκωμένο οδόστρωμα

Κύπρου – Λόρδου Βύρωνος στο ρεύμα που κατεβαίνει, υπάρχει στην άκρη του πεζοδρομίου ένα δέντρο… οι ρίζες του οποίου έχουν σηκώσει το οδόστρωμα! Από μακριά δε φαίνεται, ιδιαίτερα το βράδυ. Κατέβαινα με το μηχανάκι, το είδα τελευταία στιγμή… έκοψα το τιμόνι αριστερά να αποφύγω το εξόγκωμα και παραλίγο να με πατήσει από πίσω ένα αυτοκίνητο που πήγαινε να με προσπεράσει. Βρείτε κάποια λύση παρακαλώ.

Ένα Σχόλιο στο "Σηκωμένο οδόστρωμα"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Σωτήρη Πέτρου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Σηκωμένο οδόστρωμα>> κι αριθμό 3567 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 17/01/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 297941/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη στο Τμήμα οδοοιίας της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών όσον αφορά την αποκατάσταση του οδοστρώματος & στη Δ/νση Πρασίνου όσον αφορά την εξαγωγή του επικίνδυνου ριζώματος-δένδρου και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσιών αντίστοιχα.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>