ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΏΜΑΤΟΣ

Μετά την πρόσφατη επικοινωνία μας, για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Περικλέους 4 στη Νέα Ιωνία, όντως η Υπηρεσίες κινήθηκαν άμεσα και έδωσαν τη σχετική εντολή. Ήρθε λοιπόν συνεργείο, το οποίο χωρίς να ισώσει καθόλου το δρόμο από τα χώματα και τα χαλίκια που δημιουργούσαν μεγάλη ανώμαλη προεξοχή προς τα επάνω, έριξε πισα, δεν την ισιωσε και έφυγε. Το αποτέλεσμα μπορεί να το δει υπάλληλος σας που παρακαλώ να έρθει να κάνει τη σχετική αυτοψία για να καταλάβετε, ότι η πρόχειρο δουλειά ζει και βασιλεύει εν έτη 2020. Μήνες τώρα περιμέναμε να γίνει ο δρόμος, όχι για να σκοντάφτουμε και να πέφτουμε σε ανώμαλο έδαφος, αλλά να περπατάμε με ασφάλεια. Σας παρακαλώ για την ορθή αποκατάσταση του δρόμου. Σας επισυνάπτω φωτογραφία, όμως η πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερο θλιβερή.Ευχαριστω για την κατανόηση.

Ένα Σχόλιο στο "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΏΜΑΤΟΣ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Μαρία Στυλιαρογιάννη
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Αποκατάσταση οδοστρώματος>> κι αριθμό 3571 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 20/01//2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.298256/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα οδοποιίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>