ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

Επείγον! Στη προέκταση της μικρής οδού Αντ. Πατσιαντά μέσα σε χώρο που περικλείεται από τις οδούς Νίτσας Κολιού – Βαλαωρίτου – Σκοπέλου, εδώ και μήνες λείπει το μαντεμενιο καπάκι του φρεατίου της αποχέτευσης με αποτέλεσμα να έχουν πέσει μέσα σκουπίδια μέχρι και κουβάς! Εκτός από το ότι υπάρχει περίπτωση βουλωματος και να ξεχειλίζουν οι ακαθαρσίες με φόβο για τη δημόσια υγεία, υπάρχει και μέγιστος φόβος να πέσει μέσα κάποιος, ειδικά μικρά παιδιά που παίζουν εκεί. Παρακαλώ μεριμνήσετε τάχιστα για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του.

Ένα Σχόλιο στο "ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Ιωάννη Χιώτογλου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Επικίνδυνο φρεάτιο” κι αριθμό 3604, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 05/02/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 302420/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη ΔΕΥΑΜΒ και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>