Σκουπίδια – ταμπέλα οδού

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας! Προχθές το μεσημέρι ήρθε κάποιος εργαζόμενος της υπηρεσίας του Δήμου με μηχάνημα και με φιλότιμες προσπάθειες λόγω του όγκου του μηχανήματος «έκοψε – έσπρωξε τα βάτα. Όμως έμειναν χώματα, φύλλα, σκουπίδια κατά μήκος των δρόμων που πρέπει να καθαριστούν με μηχάνημα σκούπα, όπως επίσης πρέπει να αντικατασταθεί και η ταμπέλα με το πλαίσιο της, της οδού Αντ. Πατσιαντά που καταστράφηκε από το μηχάνημα!!! Σας παρακαλώ να φροντίσετε για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση έτσι ώστε να θεωρηθεί τελειωμένη η εργασία.

Ένα Σχόλιο στο "Σκουπίδια – ταμπέλα οδού"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ.Ιωάννη Χιώτογλου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Σκουπίδια ταμπέλα οδού>> κι αριθμό 3611 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 10/02/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.303666/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων όσον αφορά την αποκομιδή και τον καθαρισμό του δρόμου και το τμήμα συντηρήσεων της Διεύθνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου όσον αφορά την επισκευή κι επανατοποθέτηση της πινακίδας κι αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών αντίστοιχα.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>