sos katastimaton estiasis

Βόλος 18/3/20

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,
Θα ξέρετε σίγουρα ότι τα καταστήματα εστίασης έχουν υπομείνει τα πάνδεινα τον τελευταίο καιρό. Τα έξοδα είναι τεράστια και οι τζίροι δυσανάλογα χαμηλοί. Ιδιαίτερα με την απαγόρευση του τσιγάρου κα τους τακτικούς ελέγχους, η πελατεία μας μειώθηκε τραγικά καθώς και η κατανάλωση. Σ’ αυτό ήρθε να προστεθεί η μάχη που δίνουμε όλη για την προάσπιση της δημόσιας υγείας και κατ επέκταση το κλείσιμο των καταστημάτων μας.
Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Ήδη τις τελευταίες 3 μέρες, υπήρξαν δολιοφθορές με σπάσιμο τζαμιών κ σοβαρές οικονομικές ζημιές, σε 3 καταστήματα. Δύο καφέ μπαρ, στην Τάκη Οικονομάκη και ένα τσιπουράδικο στο Σπίρερ. Φοβούμενοι ότι θ ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες ενέργειες, στους έρημους και αφύλακτους δρόμους, ήδη, οι καταστηματάρχες της Οικονομάκη (από Σπυρίδη μέχρι και Γκλάβάνη), προσλάβαμε με δική μας δαπάνη εταιρεία σεκιούριτι για να προστατεύσει τις περιουσίες και τον κόπο μας, πληρώνοντας με το υστέρημα μας, μια και δεν έχουμε έσοδα από πουθενά, αντίθετα τα έξοδα τρέχουν καθημερινά.
Θεωρώντας a priori, ότι θέλετε να είστε κοντά στους δημότες σας, και φοβούμενοι τα χειρότερα όχι μόνο στην περίοδο της καραντίνας, αλλά και μετά, όταν θα επανέλθουμε-άγνωστο πότε στην κανονικότητα-σας ζητάμε:
-Να συνδράμετε με όλες τις δυνατότητες που έχετε, στην αστυνόμευση και φύλαξη των καταστημάτων μας. Οι δομές δεν μπορεί να υπάρχουν μόνο για να απαντούν σε καταγγελίες αλλά και να συνδράμουν στις δύσκολες ώρες.
-Να υπάρχει επαρκής φωτισμός στη διάρκεια της νύχτας, ώστε να αποτρέπει κατά το δυνατόν τους επίδοξους βάνδαλους η κλέφτες.
-Να ακολουθήσετε το παράδειγμα και άλλων δήμων, που ήδη προέβησαν στην περικοπή των τελών για τραπεζοκαθίσματα, μια και βρισκόμαστε σε αναγκαστική αργία.
Με εκτίμηση, οι κάτωθι υπογράφοντες

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ ΛΟΛΑ-URBAN
ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣBUTLER’S
KITΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ RED NOSE
KOYKOYNAΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ SPILL THE BEANS
ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ-WIDE ARCHITECTS
ΚΟΥΡΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-URBAN
ΖΩΤΗΣ ΒΛΑΣΗΣ-ΝΟΤΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΣΠΕΙΡΑ
ΚΑΠΑΡΤΖΙΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ALTER EGO
ΠΑΠΑΓΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-BLOSSOM
ΜΙΜΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ-ILLUSION ST.WEAR
ΡΗΓΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
ΚΑΪΤΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
ΚΑΡΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-4 ΕΠΟΧΕΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ- SIDEWALK BARBERSHOP
ΟΡΟΚΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΨΙΛΙΚΑ
ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΞΕΝΙΑ ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΥ-MIO NIDO CAFE
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-SPECIAL PRICE
MΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΑΔΡΑΚΙ
BIΛΛΗ ΜΑΡΙΑ-FILO
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ-FERRO CAFÉ
ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ROOM ESPRESSO BAR
ΣΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ-TRUE CAFÉ
ΜΠΟΛΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΜΠΟΛΤΣΗΣ ΚΑΦΕ
ΜΠΑΤΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-BARBER SALON
ΓΡΙΒΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-LA BOOM CLUB
ΧΑΡΜΑΝΗΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-WOODPLAY
ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΕΛΕΝΗ-STREET FOOD
ΜΠΕΚΑ ΒΑΣΙΑ-STREET FOOD
OYΠΑΣ ΧΑΡΗΣ-DUKE
ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-SPLENDID
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ

Ένα Σχόλιο στο "sos katastimaton estiasis"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς Πρωτοβουλία Καταστηματαρχών εστίασης
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < < sos katastimaton estiasis>> κι αριθμό 3676, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 19/03/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 313847/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Γραφείο του Δημάρχου .
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>