Αδέσποτα

Στην Αγριά κυκλοφορούν αγέλες αδέσποτων σκύλων.Στην περιοχή του Γεωργειάδιου Δημοτικού Σχολείου όπου βρίσκεται και η κατοικία μου(Ευστρατίου Αρώνη με Πορφυρογέννη)το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό.Τα σκυλιά περιφέρονται, γαβγίζουν συνεχώς,είναι επιθετικά και μαζεύονται κυρίως στα οικόπεδα γύρω απ το σχολείο(δεν τολμάμε πολλές φορές να βγούμε ακόμη και για να πετάξουμε τα σκουπίδια).Υπήρξαν πολλά κρούσματα επίθεσηςστη γειτονιά μας.Αυτό δυσχεραίνει πολύ την καθημερινότητά μας και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα λόγω και της υφιστάμενης κατάστασης.
Παρακαλώ πολύ είναι επιτακτική ανάγκη η αρμόδια υπηρεσία σας ν επιλύσει άμεσα το πρόβλημα.
Στη διάθεσή σας

Ένα Σχόλιο στο "Αδέσποτα"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας με αριθμό αιτήματος 3705 στις 07/04/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 317187/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Kοινωνικής Προστασίας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Μίλτος Φωκίδης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>