Δεν έχει γίνει φύτευση δέντρων

Καλημέρα σας

Για εκατοστή φορά θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον λόγο που η υπηρεσία πρασίνου ενώ έχει φυτέψει σε όλα τα άλλα πάρκα του Βόλου δέντρα μέσα στα παρτέρια στο πάρκο της συμβολής των οδών Περραιβού και Λόρδου Βύρωνος παρότι το ζητάμε πολύ καιρό τώρα δεν έχει φυτευτεί ούτε ένα δέντρο ακόμα.θα παρακαλούσαμε την υπηρεσία πρασίνου να έρθει οπωσδήποτε αυτές τις μέρες να φυτέψει δέντρα στο πάρκο και αν είναι εφικτό να τοποθέτησει χλοροτάπητα σε μερικά παρτέρια γιατί το πάρκο είναι κυριολεκτικά ξερό.

Ένα Σχόλιο στο "Δεν έχει γίνει φύτευση δέντρων"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Μιχάλη Βλάχο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Δεν έχει γίνει φύτευση δένδρων>> κι αριθμό 3832, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 25/05/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 324541/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Διεύθυνση Πρασίνου κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>