Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

Καλησπέρα σας,
Υπάρχει νομοθεσία για τους κάδους? Ο κάδος είναι τόπος εναπόθεσης άχρηστων υλικών? Μπορεί ο δήμος να ελέγξει την κατάσταση που υπάρχει και που ενημερώνω τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια? Κάθε φορά στέλνετε μήνυμα ότι το πρόβλημα λύθηκε!!! Εγώ που μένω εδώ δεν το βλέπω να λύνεται. Πολιτισμός ποιος πολιτισμός? Δεν μπορείτε να λύσετε ένα απλό πρόβλημα, λύσεις σας έδωσα στα προηγούμενα μηνύματα! Διαβάστε τα παρακαλώ! Σας στέλνω δύο φωτογραφίες, στη μία η κατάσταση κράτησε 10 μέρες ή άλλη ξεκίνησε μόλις καθάρισε ο κάδος! Έχει μάλλον συνέχεια αφού δεν υπάρχουν κυρώσεις!

Ένα Σχόλιο στο "Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Χρήστο Χατζηϊωάννου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Ο σκουπιδοτενεκές παραμένει>> κι αριθμό 3835, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 25/05/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.324539/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας , και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας .
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>