Καθαριότητα κ ανακύκλωση

Χαίρετε
Είμαι δημότης Βόλου και πολύ χαρούμενη που μου δινετε τη δυνατότητα να γνωστοποιήσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζω και αφορούν την πολή μου.
Σε γενικές γραμμές θεωρω ότι ο δήμος δεν είναι αδιάφορος και πολλές φορές ενεργεί πολύ άμεσα στα ακραια καιρικά φαινόμενα, όπως προχθες που βγήκαν συνεργεία καθαρισμού στον περιφεριακό μεσα στη βροχή ωστε να ανοιξουν τα φρεάτια ή όπως σήμερα που καθαρίστηκε το ποτάμι του αναυρου από την πυκνη βλάστηση και τα υπόλοιπα σκουπίδια.
Όμως δε βλέπω να υπάρχουν σοβαρές ενέργειες όσο αφορά την καθαριότητα των δρόμων, κυρίως πάνω απο την αναλήψεως. Οι κάδοι σκουπιδιών συνήθως είναι σπασμενοι κ αναρωτιέμαι όταν βρεχονται τα ανακυκλώσιμα κατα ποσο χρήσιμα τελικά είναι.
Επίσης εχω παρατηρησει εδω και χρόνια ότι η Γληνου με περιφερειακό έχει μετατραπεί σε χωματερη με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία των περιοικων. Εκεί τα σκουπίδια συσωρεύονται και πετανε με τον αέρα προς κάθε κατεύθυνση ακόμα και πεντακόσια μέτρα μακριά. Σας παρακαλώ κάντε κάτι.
Προτείνω για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική αποκομιδη σκουπιδιών στο δρόμο, να συσταθούν εθελοντικές ομάδες μικρών κ μεγαλων, οι οποίες ανα τακτες χρονικές περιόδους να δραστηριοποιούνται σε όλη την πόλη και φυσικά ο Δήμαρχος να τους επιβραβεύει στο τέλος με ένα μπόνους τύπου κεράσματος.
Για μενα πολιτισμός σημαίνει καθαριότητα πάνω απ όλα.

Με εκτίμηση και με την ελπίδα ότι θα εισακουσθώ

Ιωάννα Ασδεράκη

Ένα Σχόλιο στο "Καθαριότητα κ ανακύκλωση"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Ιωάννα Ασδεράκη
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Καθαριότητα και ανακύκλωση>> κι αριθμό 3856, σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 29/09/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 3246162030 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητας κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>