Λίστα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών

1. Βεβαίωση χορήγησης επιδόματος σε απροστάτευτα παιδιά

Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για την έκδοση βεβαίωσης χορήγησης επιδόματος σε απροστάτευτα παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι προσέρχονται στο ΚΕΠ της επιλογής τους για να παραλάβουν την εν λόγω βεβαίωση.

2. Διεκπεραίωση αίτησης – δήλωσης ασφαλισμένου για αλλαγή διεύθυνσης

Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης – δήλωσης ασφαλισμένου για αλλαγή διεύθυνσης.

3. Χορήγηση αντιγράφου πιστοποιητικού γέννησης

Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για τη χορήγηση αντιγράφου πιστοποιητικού γέννησης. Οι ενδιαφερόμενοι προσέρχονται στο ΚΕΠ της επιλογής τους για να παραλάβουν το αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης.

5. Χορήγηση πιστοποιητικού εντοπιότητας

Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πιστοποιητικού εντοπιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι προσέρχονται στο ΚΕΠ της επιλογής τους για να παραλάβουν το εν λόγω πιστοποιητικό.

6. Χορήγηση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης

Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης για τη χορήγηση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Οι ενδιαφερόμενοι προσέρχονται στο ΚΕΠ της επιλογής τους για να παρλάβουν το εν λόγω πιστοποιητικό.

7. Απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ

Η ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες είναι σε θέση να εκδόσουν on-line απόσπασμα ατομικού λογαρισμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα.

8. Βεβαίωση καταβολής αποζημιώσεων ΕΛΓΑ στους παραγωγούς

H ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που έχουν λάβει κάποια ενίσχυση από τον ΕΛΓΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες μπορούν να πάρουν on-line βεβαίωση καταβολής αποζημιώσεων ΕΛΓΑ που καταβλήθηκαν στους παραγωγούς.

9. Χορήγηση ανάλυσης αποζημιώσεων ΕΛΓΑ που καταβλήθηκαν στους παραγωγούς

H ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που έχουν λάβει κάποια ενίσχυση από τον ΕΛΓΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες μπορούν να πάρουν on-line αντίγραφο ανάλυσης αποζημιώσεων ΕΛΓΑ που καταβλήθηκαν στους παραγωγούς.

10. Χορήγηση αντιγράφου ληξιαρχικής πράξης γάμου (Ειδικό Ληξιαρχείο)

H ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που έχουν παντρευτεί στο εξωτερικό. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες μπορούν να πάρουν on-line αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γάμου από το Ειδικό Ληξιαρχείο.

11. Χορήγηση αντιγράφου ληξιαρχικής πράξης γέννησης (Ειδικό Ληξιαρχείο)

H ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες μπορούν να πάρουν on-line αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης από το Ειδικό Ληξιαρχείο.

12. Χορήγηση αντιγράφου ληξιαρχικής πράξης θανάτου (Ειδικό Ληξιαρχείο)

H ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που έχουν κάποιον συγγενή θανών στο εξωτερικό. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες μπορούν να πάρουν on-line αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης θανάτου από το Ειδικό Ληξιαρχείο.

13. Χορήγηση βεβαίωσης ασφαλιστικής ενημερότητας (για επιχειρήσεις – εργοδότες)

H ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε επιχειρήσεις. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων μπορούν να πάρουν on-line βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας.

14. Χορήγηση βεβαίωσης γέννησης (Εθνικό Δημοτολόγιο)

H ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που είναι δημότες στους δήμους που έχουν ενταχθεί στο Εθνικό Δημοτολόγιο. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες μπορούν να πάρουν on-line βεβαίωση γέννησης από το Εθνικό Δημοτολόγιο. Δείτε τους δήμους που εντάσσονται στο Εθνικό Δημοτολόγιο ακολουθώντας το σύνδεσμο: http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/Dimotologio

15. Χορήγηση βεβαίωσης ενισχύσεων ΠΣΕΑ σε παραγωγούς (ΕΛΓΑ)

H ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που έχουν λάβει κάποια ενίσχυση από τον ΕΛΓΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες μπορούν να πάρουν on-line αντίγραφο βεβαίωσης ΠΣΕΑ σε παραγωγούς (ΕΛΓΑ).

16. Χορήγηση βεβαίωσης ιθαγένειας (Εθνικό Δημοτολόγιο)

H ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που είναι δημότες στους δήμους που έχουν ενταχθεί στο Εθνικό Δημοτολόγιο. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες μπορούν να πάρουν on-line αντίγραφο πιστοποιητικού ιθαγένειας από το Εθνικό Δημοτολόγιο. Δείτε τους δήμους που εντάσσονται στο Εθνικό Δημοτολόγιο ακολουθώντας το σύνδεσμο: http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/Dimotologio

17. Χορήγηση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης για ΟΓΑ (Εθνικό Δημοτολόγιο)

H ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που είναι δημότες στους δήμους που έχουν ενταχθεί στο Εθνικό Δημοτολόγιο. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες μπορούν να πάρουν on-line αντίγραφο πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης για ΟΓΑ από το Εθνικό Δημοτολόγιο. Δείτε τους δήμους που εντάσσονται στο Εθνικό Δημοτολόγιο ακολουθώντας το σύνδεσμο: http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/Dimotologio

18. Χορήγηση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης (Εθνικό Δημοτολόγιο)

H ηλεκτρονική υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που είναι δημότες στους δήμους που έχουν ενταχθεί στο Εθνικό Δημοτολόγιο. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες μπορούν να πάρουν on-line αντίγραφο βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης από το Εθνικό Δημοτολόγιο. Δείτε τους δήμους που εντάσσονται στο Εθνικό Δημοτολόγιο ακολουθώντας το σύνδεσμο: http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/Dimotologio

Προβολή ολόκληρης της λίστας των υπηρεσιών με ηλεκτρονική υποβολή

 

volosInfoΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥΠανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΔημοτικό ΡαδιόφωνοΠολεοδομίαΠοδηλασίαΠεριφέρεια ΘεσσαλίαςΜετανάστεςΚΕΠΚαθαριότηταΝοσοκομείοflagΕθελοντισμόςΔιαύγειαempeΔΟΥΚΔΗΚΙCitiesNetΑΜΕΑ