ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΣΚΟΥ SSD

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

                                    

 

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ    
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ    
Ταχ. Δ/νση: Μικρασιατών 81 – Μακρινίτσης

Ταχ. Κωδικας: 38333

Πληροφορίες: Ηλίας Καλαντζής

Τηλέφωνο: 24213 53170

FAX: 2421034419

Email: ekalantzis@volos-city.gr

                    Βόλος ,     1/  7  /2016

                 Αριθ. Πρωτ:  57148

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ  ενδιαφέρεται για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ:

ενός σκληρού δίσκου τύπου SSD  για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών  , με χρέωση στον  

ΚΑ  70.6673.201  προϋπολογισμού έτους  2016  με τα εξής χαρακτηριστικά:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΑΙΤΗΣΗ

Εσωτερικός Σκληρός Δίσκος SSD 2.5 » ΝΑΙ
Χωρητικότητα ≥500GB ΝΑΙ
Ταχύτητα ανάγνωσης 450 MB/sec ή  καλύτερη ΝΑΙ
Ταχύτητα εγγραφής 450 MB/sec ή καλύτερη ΝΑΙ
Random  4 K read 85.000 IOPS  ή καλύτερη ΝΑΙ
Random  4K  write 43.000 IOPS  ή  καλύτερη ΝΑΙ
Interface SATA 3 ΝΑΙ
MTBF 1.000.000 ώρες  ή  περισσότερο ΝΑΙ
Μετατροπέας από 2.5» σε 3.5» ΝΑΙ
Εγγύηση ≥ 3  χρόνια ΝΑΙ

Ενδεικτικό ποσό με ΦΠΑ(24%)  :  270 €

Απαιτείται άμεση παράδοση

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές καλούνται να καταθέσουν τις προσφορές τους στο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ έως 5/7/2016 ημέρα  Τρίτη  και ώρα 13.00 μ.μ. σε κλειστό φάκελο με αναγραφόμενη την επωνυμία του ενδιαφερομένου με τα πλήρη στοιχεία, τον αριθμό πρωτοκόλλου, τον τίτλο της Έρευνας  Αγοράς.

 

Ο Αναπληρωτής προϊστάμενος

του τμήματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Διαφάνειας

Καλαντζής Ηλίας

Δελτίο τύπου: Υποβολή αιτήσεων για τη μέτρηση ραδονίου σε κατοικίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Υποβολή αιτήσεων για τη μέτρηση ραδονίου σε κατοικίες

 Ο Δήμος Βόλου συμμετέχει στο εθνικό πρόγραμμα μετρήσεων ραδονίου της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, τα αποτελέσματα του οποίου θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός εθνικού χάρτη ραδονίου, γεγονός που αποτελεί συμβατική υποχρέωση της χώρας μας προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το ραδόνιο είναι ένα φυσικό ραδιενεργό αέριο, το οποίο προέρχεται από τη διάσπαση του ουρανίου και στη συνέχεια του ραδίου. Λόγω της παρουσίας του ουρανίου στο έδαφος και σε πετρώματα, καθώς και στα προερχόμενα από αυτά οικοδομικά υλικά, το ραδόνιο βρίσκεται παντού και αποτελεί μέρος της φυσικής ραδιενέργειας.

Λόγω των βιολογικών επιπτώσεών του,  το ραδόνιο θεωρείται ισχυρός καρκινογόνος παράγων και κατατάσσεται στην κορυφή της αντίστοιχης κατηγορίας σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO/IARC 1988).

Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) παρέχει τη δυνατότητα μέτρησης με δοσίμετρα ραδονίου. Στο Δήμο Βόλου θα τοποθετηθούν σε ισόγειες κατοικίες και κατοικίες πρώτου ορόφου, συνολικά 55 δοσίμετρα, με την παρακάτω κατάταξη ανά Δημοτική Ενότητα:

Δημοτική Ενότητα Βόλου: 18, Δημοτική Ενότητα Αγριάς: 5, Δημοτική Ενότητα Αισωνίας: 4, Δημοτική Ενότητα Αρτέμιδας 4, Δημοτική Ενότητα Ιωλκού 3, Δημοτική Ενότητα Μακρινίτσας 2, Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου 5, Δημοτική Ενότητα Νέας Ιωνίας 11, Δημοτική Ενότητα Πορταριάς 3

Τα δοσίμετρα αυτά (στο μέγεθος σπιρτόκουτου) οι ενδιαφερόμενοι θα τα προμηθευτούν από το Τμήμα Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού του Δήμου Βόλου, και θα τα τοποθετήσουν απλά πάνω στο τραπέζι μέσα στο σπίτι, όπου πρέπει να παραμείνουν στο ίδιο σημείο για 6 μήνες. Στη συνέχεια  συλλέγονται, παραδίδονται στο Τμήμα Περιβάλλοντος και από κει θα αποσταλούν στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας για μέτρηση.

Όσοι κάτοικοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και ζουν σε ισόγεια κατοικία ή κατοικία πρώτου ορόφου  στις Περιφερειακές Ενότητες του Δήμου  (Αγριά, Αισωνία, Αρτέμιδα, Ιωλκό, Μακρινίτσα, Νέα Αγχίαλο, Νέα Ιωνία, Πορταριά) παρακαλούνται να προσέλθουν στο Γραφείο Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού του Δήμου Βόλου (σοφίτα του κτιρίου Σπίρερ, Μικρασιατών 81, κα. Καραϊσκου Εύη, τηλ. 2421356892) για να δηλώσουν συμμετοχή. Εναλλακτικά, μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την Αίτηση και την Υπεύθυνη Δήλωση που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δήμου και να την αποστείλουν στο environment@volos-city.gr

 

Αιτηση , Υπεύθυνη Δήλωση

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ (ΣΥΔ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

Ο Δήμος Βόλου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, υλοποιεί το έργο «Σύσταση και Δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013″ του ΕΣΠΑ 2007-2013 και πιο συγκεκριμένα της κατηγορίας πράξεων «Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Κοινωνικού αποκλεισμού Ευπαθών Ομάδων του πληθυσμού».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  , ΑΙΤΗΣΗ

volosInfoΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥΠανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΔημοτικό ΡαδιόφωνοΠολεοδομίαΠοδηλασίαΠεριφέρεια ΘεσσαλίαςΜετανάστεςΚΕΠΚαθαριότηταΝοσοκομείοflagΕθελοντισμόςΔιαύγειαempeΔΟΥΚΔΗΚΙCitiesNetΑΜΕΑ