43η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

43η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Στοιχεία Συνεδρίασεις

 • Αρ Συνεδρίασης : 43
 • Συλλογικό Όργανο : Οικονομική Επιτροπή
 • Ημερομηνία : 2018/07/23
Κατεβάστε το Απόσπασμα Απόφασης

Λήψη Θεμάτων

Θέματα Συνεδρίασης

 

Ιουλίου 19th, 2018

ΒΟΛΟΣ  19/7/2018

Αρ. Πρωτ. : 61273

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 43η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Βόλου , με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

 

Α/Α   ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ

 

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1. Λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018.

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018.

3. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την  πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Άλλης Μεριάς Γεωργαλή Χρήστου και λήψη απόφασης διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

4. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Γλαφυρών Λειβαδιώτη Δημητρίου και λήψη απόφασης διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

5. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Πορταριάς Σκλείδη Δημητρίου και λήψη απόφασης διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

6. Λήψη απόφασης για την απαλλαγή υπόλογου του παραιτηθέντος Προέδρου του Συμβουλίου Τ.Κ. Κατηχωρίου κ. Δέρβου Εμμανουήλ.

7. Αντικατάσταση υπόλογου και σύσταση πάγιας προκαταβολής στον νέο Πρόεδρο του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Κατηχωρίου για το έτος 2018.

8. Έγκριση της μελέτης για τον «εκσυγχρονισμό εξοπλισμού Κοινωνικών Δομών και Δομών Απασχόλησης του Δήμου Βόλου στην περιοχή παρέμβασης».

9. Λήψη απόφασης σχετικά με την Κατάρτιση όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης  13,88 τ.μ., που βρίσκεται απέναντι της κεντρικής πλατείας Σέσκλου Δ.Ε. Αισωνίας προς την πλευρά της Παιδικής Χαράς.

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

10. Υποβολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018″.

11. Υποβολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΠΛΗΝ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Ν. ΙΩΝΙΑΣ».

12. Υποβολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018″.

13. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο ¨προμήθεια υλικών φωτεινής σηματοδότησης, στα πλαίσια του έργου: «Συντήρηση και ανακαίνιση Φωτεινής Σηματοδότησης έτους 2018»  προϋπολογισμού 32.661,60 €  συμπεριλαμβανομένου του  Φ.Π.Α.

14. Έγκριση μελέτης με τίτλο «Προμήθεια υλικών, προς αποκατάσταση ζημιών λόγω κακοκαιρίας».

15. Έγκριση μελέτης με τίτλο «Προμήθεια δύο (2) αυτόματων ηλεκτροκίνητων βυθιζόμενων μπαρών πεζοδρομίου στην οδό Αγίου Νικολάου».

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

16. Λήψη απόφασης περί κατάθεση μήνυσης κατά Αλεξάνδρας Στύλλα του Αποστόλου.

Ο Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

volosInfoΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥΠανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΔημοτικό ΡαδιόφωνοΠολεοδομίαΠοδηλασίαΠεριφέρεια ΘεσσαλίαςΜετανάστεςΚΕΠΚαθαριότηταΝοσοκομείοflagΕθελοντισμόςΔιαύγειαempeΔΟΥΚΔΗΚΙCitiesNetΑΜΕΑ

 • RSS
 • Newsletter
 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • Pinterest
 • YouTube
 • 104.6fm
 • Wikipedia